Win-Family v.6.0Webmaster -------- Homepage 13 Okt 2004

 

Denne web-stamtavle er lavet automatisk med programmet Win-Family i 2004, og vil derfor fremstå "gammeldags" i forhold til resten af hjemmesiden. For god ordens skyld skal nævnes, at siden er lavet den dato der står foroven til højre, og Win-Family ikke er "on-line", således at oplysninger vi har tilføjet stamtavlen efter denne slægtstavle er lagt op, ikke vil fremkomme her.

Således er der ikke er opdateringer om nogen personer eller familieforhold siden siden er lagt op den 13. okt. 2004. En mere opdateret side (åbner i nyt vindue) kan findes på: Geni.com

Desuden skal nævnes, at udtrykket "Ægteskab" i programmet dækker over både ægteskaber og ægteskabslignende forhold.

Som det er normal praksis indenfor slægtsforskning er alle navne opgivet som de står i kirkebogen, dvs. det navn man havde, da man blev døbt. Hvis man siden har skiftet navn, enten som følge af navneændring eller ægteskab, vil det derfor ikke fremgå her.

Der er  ligeledes lagt begrænsninger på oplysninger om personer der er levende i dag, således at kun deres navn er opgivet. Oplysninger om nulevende personer kan desuden ikke verificeres via kirkebøgerne, da man først har offentlig adgang til dem, når de sidst indskrevne oplysninger er ældre end 50 år, og kirkebogen er skrevet færdig. Oplysninger om sådanne personer er derfor udelukkende opgivet i forhold til de oplysninger vi har modtaget, og kan derfor være fejlbehæftiget.

Hvis I finder oplysninger der ikke er korrekte, er i meget velkomne til at kontakte undertegnede f. eks. via min e-mail kjeld@hocom.dk

God fornøjelse

Kjeld Holm